Siden Sykepleier-blogg ble opprettet høsten 2014 og siden har hatt mange trofaste følgere opp igjennom årene. Dette har vært en ventilator og en refleksjonsplattform for meg opp igjennom årene. Det vil jeg at det fortsatt skal være, men innholdet vil være litt annerledes.

Jeg ønsker at denne nettsiden skal være et sted for fagutvikling, kunnskaps- og meningsutvekslinger fremover.

For de av dere som ikke har fulgt meg siden starten:

Mitt navn er Ann Iren og jeg er utdannet akuttsykepleier. Jeg jobber som fagutvikler i en spennende og utfordrende avdeling med mange gode kolleger.

Jeg er naturlig nok opptatt av faget mitt og undrer meg tidvis ganske mye over små og store saker.

Denne nettsiden kommer ikke bare til å ha innhold relatert til sykepleierfaget, men også annet innhold som opptar meg.

Velkommen!