Støttestrømper fra color4care!

I dag har jeg hentet pakken min fra color4care! Jeg sa jo i forrige innlegg om nettbutikken at jeg kom til å handle mer der, og det har jeg nå gjort!

Denne gangen ble det Støttestrømper til slitne bein. Min plan var at disse skulle brukes på jobb og på reise. Jeg er litt plaget med hovne ben når jeg er ferdig på jobb, og jeg tror at dette kanskje kan være løsningen.

Jeg har valgt helt vanlige, kjedelige, svarte strømper, men de finnes i spreke farger og med kule motiver også. Støttestrømper trenger ikke være kjedelige og ukult. Veldig fine, og ekstremt gode å ha på. Ikke er de spesielt dyre heller.  Strømpene inneholder 50% bambus og er supermyke. Bare husk å få riktig størrelse, hvis ikke blir de nok litt ubehagelig stramme å bruke.

Jeg vet om flere som ikke vil ha støttestrømper fordi det syns så godt at det er nettopp det, det er. Men disse ser jo strengt tatt ut som vanlige strømper! Støttestrømper er ikke bare for gamle lenger. Hippe, kule farger har gitt nytt liv til støttestrømpene. Og ikke minst er det bra for kroppen din. Forebygger blodpropp og «restless» legs. Man kan vel kalle det en win win- situasjon.

Klikk deg inn og kjøp ditt par i dag!

Støttestrømpene gir et visst trykk mot leggen, dette står det opplyst om på nettsiden deres. Har legen din sagt at du skal ha mer trykk i strømpene av medisinske årsaker, skal du følge legens anbefaling. 

Besøk Color4care sin nettside

Likte du anbefalingen? Lik siden min på Facebook og få flere anbefalinger!