Refleksjonsforum- en viktig arena nå på nett!

Før jeg dro på ferie «lanserte» jeg refleksjonsforum for helsepersonell her på bloggen. Til nå har det ikke vært særlig aktivitet og ingen som har meldt seg inn. Forumet er kun for de som lager seg bruker siden det kan være temaer man nødvendigvis ikke vil dele med «hvermannsen». Jeg oppfordrer dere til å benytte det, det har hvertfall jeg planer om. Bruk det som et verktøy i hverdagen, still spørsmål og utfordre dere selv og andre. Litt diskusjon har vi alle godt av.

Forumet har noen barnesykdommer, jeg jobber med å løse de. E det noen der ute som har innspill så kom gjerne med de, enten som kommentar til dette innlegget eller send en mail.

Forumet finner dere ved å følge linken.
Obs! Dere får ikke opp forumet før dere har laget bruker og logget inn!

Håper jeg ser flere av dere der og at forumet kan bli en suksess.

Innlegget er skrevet fra iPad.