Påskesol og ferie!

Det er 1. påskedag og jeg har akkurat kommet inn fra terrassen, etter noen timer med soling. Helgen  har jeg tilbrakt med familien på andre siden av fjorden. Tidlig hjemme for å slippe unna påskerushet, og det gjorde jeg så vidt.

I morgen er det ny arbeidsdag og ny uke. Skal bli godt og komme i gang igjen etter noen dager fri nå. Endelig har jeg fått ladet batteriene igjen.

De siste dagene har jeg grublet på hva jeg skal skrive om. Og jeg lurer på om det er noe dere lesere vil at jeg skal ta opp? Legg igjen en kommentar da vel! Også lurer jeg på om det er interessant med en fast spalte en gang per uke, som f.eks ukas tips, eller noe lignende?

Kom gjerne med innspill! Uansett så kommer det nok et nytt interessant innlegg når hverdagen starter igjen.

Fortsatt god påske til dere alle!