Pakke fra color4care!

Før helgen fikk jeg pakke i posten fra Color4care. Og jeg er veldig fornøyd. Både søsteruret og navneskiltet er av god kvalitet, og kommer i lekre forpakninger.

Søsteruret kommer i en stilig metallboks av børstet stål, og gir følelsen av god kvalitet. Søsteruret i seg selv er flott å se på med rød urskive, og ligner veldig mye på en hvilken som helst klokke man vanligvis villle hatt på armen. Kult!

Navneskilitet har klare og sterke farger, og det skiller seg definitivt ut blant alle de andre «vanlige» skiltene på arbeid. Tror nok det vil vekke litt positiv oppsikt blant pasienter og kollegaer. Det bærer også preg av at det er god kvalitet som tåler noen ganger av og på uniformen.

Jeg kjøpte også en penneholder som kan festes i uniformslommen, og navneskiltet kan du også ha på penneholderen.

Leveringstiden var på 7 dager, noe jeg synes er innenfor da varene sendes fra Sverige. Tidligere når jeg har bestilt navneskilt har jeg måttet vente opptil tre uker, så dette er bra. Alt i alt veldig fornøyd!

#nettbutikk #sykepleier