Om Sykepleier Ann

Hei lesere!

Jeg er en 28 år gammel jente som har arbeidet som sykepleier siden 2013. Engasjement og trivsel har alltid vært viktig for meg gjennom studietiden og nå, etter utdanning.

Som student var jeg aktiv i studentpolitikken og helsepolitikken. Nå er jeg aktiv i SV sitt lokallag her jeg bor i Larvik.

Denne bloggen opprettet jeg i forbindelse med at jeg ønsket en arena der man kunne snakke åpent om de tingene i sykepleieryrket som man kanskje ikke vil snakke om i andre foraer. Det skal være en arena for diskusjon og læring. Jeg kommer ikke til å skrive noe konkret om hvor jeg arbeider, og alle innlegg er hundre prosent anonymisert ift taushetsplikten jeg er nødt til å overholde.

Jeg har et ønske om å komme langt med denne bloggen, og i den forbindelse håper jeg dere kan legge igjen deres meninger. Har du noen spørsmål eller kommentarer til bloggen? Kontakt meg på mail: sykepleierann@gmail.com

Jeg vil opplyse om at av og til vil det komme innlegg som er sponset, dette er nødvendigheter for å drive bloggen fremover. Håper på forståelse.

God lesning!

 

-Sykepleier Ann

 • Helene Gulbrandsen

  For en flott blogg! Dette har jeg lengtet etter. Veldig interessante og ikke minst viktige temaer du tar opp her. Fortsett det gode arbeidet! 🙂
  Hilsen tidligere medstudent (:

  • Tusen takk! Det varmer å høre at det er en god blogg. 🙂 spre ordet videre. Håper det går bra med deg

 • Kristine

  «Come on! Da tror jeg Afrikas befolkning hadde vært frisk for lengst. Har ikke de enorme mengder med appelsiner?!»

  altså, hva tror du de velger å kjøpe hvis de har lite penger? noe mettende, eller tror du faktisk at de velger å kjøpe appelsiner?
  og i tillegg, det er det største problemet med flere steder i Afrika er uvitenheten, for de har ikke alle de forskjellige kanalene som vi har til informasjon. Jeg er egentlig enig i alt du har skrevet, men det ble litt for obsternasig.

  • Mangel på kunnskap blant folk her til lands også tror jeg.