Nattsykepleier

Om få timer starter 1/3 nattevakter. Sitter her med kaffekoppen og gjør meg mentalt klar for jobb. Kommer til å riste av energi når jeg kommer på jobb på grunn av all kaffen. Det er oftest ganske hyggelig å jobbe på natt. Noen ganger er det helt stille og fredelig, andre ganger skjer det litt mer. Men en fellesnevner for alle nattevakter, er at man merker så godt at pasienten setter så pris på det du gjør for dem. Være seg å få de til og sove, til å hjelpe de på toalettet. Noen har mareritt, andre har en fredfull natt. Lurer på hvordan denne natten blir.

En ting som er viktig er å ha med seg nok mat og drikke. Aldri er jeg  sulten som når jeg jobber natt. Helt ekstremt.  Lesestoff, en ekstremt viktig ting. Det må man ha med. I natt blir det boka jeg kjøpte her forleden.

Mental Trening av Erland Bertrand Larsen. Anbefales på det sterkeste, nyttig for de som trener, jobber og som ellers har et mål de vil nå. For alle med andre ord. Skulle lagt inn et bilde, men blogg.no sin bildefunksjon vil ikke la meg legge inn bilde av boka. Jeg leser den for å bli bedre i min jobb og takle stress bedre.

Hva er din grunn?

Det blir nok ikke så mye blogging fra meg i helga, siden jeg kommer til å være amøbe på dagtid de neste dagene. Så jeg unnskylder meg på forhånd, og har jeg tid og overskudd så blogger jeg nok. Hvis ikke snakkes vi på Mandag.

God helg folkens! Og god arbeidshelg til dere andre som har arbeidshelg!