Lyst på noe nytt?

Jeg kan virkelig anbefale nettsiden gymo.no til både arbeidene og studenter.

På denne siden finner du alt du trenger til din yrkesutøvelse. Alt fra navneskilt og søsterur, til legefrakker og penner. Og ikke er det så fryktelig dyrt heller. Selv har jeg både navneskilt med skinnmappe og søsterur med silikonrem herfra.

Bilde hentet fra Gymo.no

Søsterur er et must.. Denne kan du bytte ut remmene på i andre farger, og den er i silikon så den kan vaskes.

Bilde hentet fra Gymo.no

Her er skinnmappen jeg har. Veldig holdbar og rommer mye. Selv har jeg langt flere enn fire penner i den. Navneskiltet kan byttes ut enkelt senere hvis du ønsker, uten at du trenger å bytte hele mappen.


Bilde hentet fra Gymo.no

Og sist, men ikke minst så trenger man godt fottøy. Selv sverger jeg til Spotec, ekstremt gode å bruke lenge og de er såkalte antistøt-sko. Anbefales på det varmeste. De koster litt, men det er så innmari verdt det.

Og for studenter: Eget tilbud kun for dere! 15% studenrabatt når dere handler i nettbutikken. Jeg benyttet meg av det når jeg var student.

En bra nettbutikk med god service og godt utvalg.