Lensit- best på linser på nett

/reklame

Selv har jeg akkurat startet med linser og jeg fant fort ut at det er dyrt å kjøpe hos optiker. I tillegg har jeg dyre linser pga generelt tørre øyne. Jeg har flere venninner som handler linser på nettet, men jeg har lenge trodd det var vanskelig og dyrt.
Nå har jeg kommet over Lensit og der finner jeg mine dailies total 1 til markedets billigste pris! Jeg har sammenlignet med flere andre tilbydere av linser på nett, og lensit er klart billigst!


/dette er reklame

De har en ryddig og fin side som er lett å navigere på og lave priser. Når du bestiller, betaler du ikke for frakt og du kan velge mellom flere betalingsalternativer. Du har 80 dagers returrett så lenge forpakningen ikke er brutt og ønsker du å heve kjøpet har du rett til å få tilbakebetalt beløpet innen 14 dager sier sidene deres.

Prøv Lensit du også! Jeg har bestilt mine linser der nå, gjør du?