Håndkrem for sykepleiere- produktomtale

/reklame

For en ukes tid siden var jeg på nytt innom nettbutikken color4care. En veldig bra nettbutikk forøvrig, kjapp levering og god kundeservice. De har utvidet utvalget siden sist jeg handlet der, og nå fant jeg noe nytt jeg måtte ha.

Denne gangen fant jeg en håndkrem som jeg måtte prøve. Håndkremen fra YES Nurse, er helt fantastisk! Kanskje noe av det beste jeg har prøvd. Den er drøy, så tuben på 50ml holder lenge. Og den er ikke fettete som andre håndkremer som skal holde hendene dine myke hele dagen. Den lukter himmelsk, og hendene dine blir utrolig myke, og ikke minst, de holder seg myke hele dagen!
Jeg bruker håndkremen kun morgen og kveld, og det holder i massevis. De tørre hendene jeg hadde før når jeg gikk hjem fra jobb er long gone!

2014-07-23 23.03.14-1
Reklame. Pennen på bildet er også et produkt fra color4care.

Du finner håndkremen hvis du følger linken.