Forum for og av sykepleiere

Et lite lørdagstips, hvis du ikke har andre planer. Besøk forumet for og av sykepleiere!
Det er alltid fint å ha et forum der man kan diskutere alt sykepleieryrket innebærer, både på godt og vondt. Er det noe du lurer på som student eller en ny situasjon du har havnet i på jobb? Er det kanskje en ny prosedyre du lurer på, eller er du usikker på hvordan turnusarbeid fungerer?

Sykepleiediskusjon.net er plassen for oss! Her er det åpent for å lufte tankene sine og dele erfaringer. Her er det også et underforum for sykepleierstudenter. Selv brukte jeg forumet aktivt da jeg studerte. Og jeg benytter meg av det enda når det dukker opp ting jeg lurer på.

Besøk siden og registrer deg! Det vil du få mye igjen for.

Og med det ønsker jeg fortsatt god helg til alle der ute!