Første gangen på radio!

På mandag ble mitt innlegg «Unge sykepleiere, sykt flinke piker» publisert i bladet sykepleien.no, der høstet innlegget enorm respons, med nesten 1000 delinger og et lesertall på bloggen som skøyt i været. Mange engasjerte seg i diskusjonen og det er tydelig at det er et tema som er meget aktuelt blandt helsepersonell, og befolkningen for øvrig.
på radioen
I dag var jeg gjest på NRK Vestfold sin sending kl 16.30, sendingen kan du høre her.  Spol til 16:39, der har du meg. Forøvrig var jeg veldig nervøs, og det var nok ikke ideelt å ha nattevakt før en slik opptreden. (les akkurat stått opp.) Men uansett herregud så fett! Ekstatisk! Og en skikkelig selvtillitsboost. Jeg håper jeg fikk frem budskapet.
Også har jeg funnet ut at jeg ønsker å undersøke hva menn i helseyrker tenker om seg og presset rundt det og ikke være flink nok.

Når det er sagt må jeg bare få takke for den enorme responsen jeg har fått! Dette er en stor boost for meg til å fortsette med denne bloggen. Jeg digger at jeg kan engasjere dere der ute. Jeg kan ikke si annet enn tusen tusen takk og jeg bøyer meg i støvet for dere som leser mine innlegg og gir meg tilbakemeldinger.

Digger dere!

  • Oi, så flott! Jeg fant dessverre ikke programmet da jeg prøvde å søke, men det er uansett kjempetøft! Var på radioen for noen år siden selv også i forbindelse med skrivingen, og jeg også var veldig nervøs, husker jeg. Helt topp at de var interessert i temaet ditt og bloggen!

    • Ann Iren Torgersen

      Veldig gøy at bloggen blir lagt merke til. 🙂 skikkelig nervevrak i sta, men en erfaring rikere.

  • Pingback: 2014, begynnelsen på fortsettelsen | Sykepleier- blogg()