Endelig eget domene!

Da har jeg endelig fått somla meg til mitt eget domene. Det blir gjort noen endringer på bloggen litt etter litt, men i første omgang trengte jeg kun domenet.

Jeg har innsett at skal man komme seg opp og frem her i bloggverdenen så er domene alfa og omega. Jeg har kjøpt mitt hos domeneshop til kun noen få kroner. Det finnes ikke dyrt og man kommer langt på vei med sitt eget domene.

Man trenger ikke ha webhotell, mail. Kunne bruke FTP servere eller MySQL. Du kan kun ha URL adresse og koble opp til din allerede eksistrerende blogg hos hvilken som helst bloggportal.

Men ønsker du å ha egen blogg med webhotell og full pakke vil jeg anbefale deg å lese deg opp på FTP og SQL evt høre med noen som har peiling på akkurat det før du starter. Det finnes for øvrig tonnevis med guider på nettet om hvordan du skal gå frem, så så stort problem tror jeg det ikke er.

Men tilbake til meg; du kan herved nå bloggen min ved å skrive inn www.sykepleierblogg.net i adressefeltet. Det går foreløpig an å benytte den samme som før, men etterhvert vil ikke det fungere. Derfor håper jeg dere legger til dere vanen med å taste inn den nye adressen f.o.m nå!

http://bloggurat.net/minblogg/registrere/9c484d23268d0aa4e596cdf6da322011281a2f97