Deltidsfloken- vil ingen ende ta

Jeg forundrer meg stadig over at det ikke er flere fulle stillinger i helsevesenet. Det være seg i kommunen og i offentlig sektor. Alle ønsker seg det, men de færreste får det. Selv har jeg en deltidsstilling, men jeg trives med det. Slik min situasjon er nå er det også mulig, økonomisk sett. Når jeg startet i jobben jeg nå har, kom det meg for øret at stillingen jeg nå fikk var en del av en full stilling, som arbeidsgiver delte opp til flere reduserte stillinger. Hvorfor?

Flere ansatte så klart.


Hentet fra bladet sykepleien. 

På grunn av gjentatte sykemeldinger ser arbeidsgiver at man ikke har mulighet til å gi alle som ønsker det full stilling, de trenger flere ansatte som kan ta ekstravakter ved sykdom, ergo flere reduserte stillinger. I mitt hode tenker jeg at det må jo bli dyrere på sikt? Samtidig skjønner jeg arbeidsgiver, fordi en som går i full stilling kan ikke ta ekstravakter hvis det skal oppstå sykdom, og dermed vil man bli underbemannet på jobb. Ingen god løsning det heller. Jeg har opplevd at vi er underbemannet på jobb noen ganger, det er ikke de vaktene jeg satt mest pris på akkurat. Det er slitsomt og tungt.

Det må da være gunstig å ha flere fulle stillinger allikevel? Det må jo rapporteres til ledelsen hvis man trenger flere årsverk, noe som trengs veldig mange plasser rundt om i Norges land.
En fordel med flere fulle stillinger er at man alltid har noen som er der hver hverdag og har kjennskap til pasientene, for når vi med reduserte stillinger kommer på jobb, kan det fort ha gått både tre og fire dager siden sist vi var der. Utskiftingen er stor, og ofte er alle på pasientlista byttet ut. Da er det godt de gangene vi har kontinuiteten der, personen i full stilling som kan oppdatere deg litt før vaktstart i tillegg til rapportlesingen.

Flere på min arbeidsplass i fulle stillinger har sluttet, og stillingene deres har blitt delt opp i mindre stillinger. Jeg er spent på hvor mange som går i full stilling innen neste høst. Det er nok relativt få dessverre. Til tross for at NSF og regjeringen ser at det trengs, så må det en omstilling til i ledermiljøene ute på arbeidsplassene. For mitt inntrykk er at de har kjørt seg litt fast, og de klarer dermed ikke å se noen annen løsning på problemet. Uten at jeg ønsker å fremstå for kjepphøy, så vil jeg si at jeg er overbevist om at det finnes en annen løsning, men nytt blod må kanskje til for at den skal finnes.

#deltid #sykepleier #arbeidstid #full stilling